fredag 6 maj 2016

Ny kamera - och världens bästa motiv!


Innan alla vaknade hade jag två timmar alldeles för mig själv i morse. Perfekt - för då hann jag lära mig de viktigaste funktionerna i den nya kameran - och ta lite provbilder, så att jag var beredd när det var dags att gå ut.


Framåt 9-tiden vaknade de till liv. Zion tog det lugnt i soffan en stund och tittade på videosnutten som pappa skickade till honom. Och så försökte han prata med pappa........



Strax efteråt kom stora killarna upp. Fast de tog det också lugnt i soffan en stund innan frukost.......




På vag ut på upptäcktsfärd. Vår snälla granne har ett förråd där det finns det mesta, till exempel en liten skateboard som Zion fick. Gissa om han var lycklig!


En hjälm till Zion hade hon också! OK - lite stor var den kanske, men med kepsen under så passade den perfekt!




Glassmonstret.......


De tre bergsklättrarna klättrade i Röröbergen i flera timmar. Att treåringen lyckades hänga med storebror och kusinen är fantastiskt! Att han bara orkar!


Men ibland fick han lite hjälp.......







Ute vid strandstenarna stannade vi länge. Där hittade killarna musslor! Krabbfiske på gång snart......


Närbild.......







PÅ väg hemåt. Zion är lite trött i benen.....



Men efter en liten stunds vila och en korv i magen är alla på hugget igen! Ja, alla utom jag, som stannade hemma för att laga middag. Resten gick ut för att fiska krabbor, leka på lekplatsen och (brrr.....) bada!


Årets första dopp togs alltså på Rörö! Det kan inte ha varit många grader i vattnet.......


Hoppa i? Nja - tveksamt......


Men Simon och Leo trotsade kylan i vattnet (och i luften var det inte direkt sommarvärme heller - kanske 15 grader), och de ser inte ut att lida direkt!


Efter många timmars bergsklättring, första doppet och mycket sol är man ganska utmattad. Zion stupar väääldigt tidigt idag! Men de stora killarna orkar en stund till, så efter middagen försvann de ut igen, trots att de båda hade träningsvärk och var ganska trötta. Men det är ju så mysigt på Rörö, så man måste bara..........

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar