fredag 13 maj 2016

Efter 10 dagar.........


Det var en riktigt fin morgon på Rörö. Vid 10-tiden var vi på väg, med ett stopp på Maxi i Torslanda - och äntligen fick vi köpt den där badrumsvågen vi har pratat om ett bra tag nu. Tommy ska nedåt litegrann. Jag ska uppåt litegrann. Synd att man inte kan föra över kilon från honom till mig.......


Det är nästan ofattbart hur mycket det kan hända på 10 dagar! Visst har det varit sommarvärme nästan hela tiden, men ändå! Vårkragarna blommar för fullt, och de brukar blomma läänge!


Förgätmigejen syntes inga spår av när jag åkte härifrån. Nu blommar de alldeles fantastiskt!


Alldeles vitt!

Det fanns hur mycket som helst att upptäcka här idag. Men det skulle ju bäras in grejor, och packas upp, och kollas båt, och lagas mat......... Så jag får ta en sväng i morgon igen. Eller - kanske inte i morgon. Det ska visst bli ett riktigt skitväder. Men det får väl gå - här behövs vatten i mängder, även om Tommy har vattnat hur mycket som helst den sista veckan.


På Maxi passade vi på - årets första makrill! Den smakade fantastiskt med grädde och mängder av dill. Räven blir säkert väldigt glad för fiskrenset.



Han har varit igång förresten - det syns! Bland annat har han klivit runt och brutit av den här skönheten, så den fick följa med in och står nu i ensamt majestät på köksbordet........

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar