måndag 30 maj 2016

Nu har vi bestämt oss!


Vi flyttar - på riktigt! Idag var vi och tittade på en lägenhet i Gustavsfors. Det har varit på gång några veckor det här, ända sedan vi fick veta att denna lägenheten var ledig. Vi har funderat och diskuterat fram och tillbaka, vägt fördelar mot nackdelar, ändrat oss, ändrat oss igen, funderat lite till...... Men till slut bestämde vi oss för att det nog var något för oss, och titta på den måste vi ju göra i alla fall!


Och är den lika fin på insidan som på utsidan, så.........
En fin förstukvist.......


Och balkongen, med utsikt över sjön och varvet och slussen är väl inte helt fel! Här ser vi Skönheten från ovan!


Balkong, och ett utedäck mot sjön. Bra grillplats........


Så kom hyresvärden (vi var förstås tidiga!), och nog motsvarade lägenheten våra förväntningar - och lite till! Ljus, fräsch med gott om plats! En trea är det - hur många kvadrat glömde vi faktiskt fråga om, men den är fullt tillräcklig för oss i alla fall. Och lilla sovrummet rymmer lätt två gäster!


Köket är stort, och där finns väldigt många skåp! Och matplats vid fönstret.....


Ett stort förråd finns det inne, med en centraldammsugare. Centraldammsugare! Det har jag aldrig sett någon ens, men det låter ju alldeles väldigt bra!


Ett stoort badrum med toalett, dusch (stor - det gillar vi!), ny tvättmaskin och torktumlare. Och en jättestor varmvattenberedare i ett hörn. Och två (!) badrumsskåp!


Stort vardagsrum med kamin - jaa, underbart!


Efter den visningen åkte vi hem och funderade. Fast vi funderade inte särskilt länge - vi hade nog klarat av det där funderandet redan innan tror jag. Så vi ringde Öbo och sade upp lägenheten på Rörö. Och sedan ringde vi till den nya hyresvärden. Den 1/9 flyttar vi in. Kanske tidigare till och med, om lägenheten på Rörö blir uthyrd i förtid. Nästa vecka skriver vi kontrakt på vår nya lägenhet. Så - nu blir vi Gustavsforsbor på heltid!

Drömstugan? Den ska vi allt ha kvar ett tag till! Dit är det gångavstånd - två kilometer!


Och som om inte det var nog - idag kom den riktiga sommaren!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar