torsdag 31 juli 2014

Varför?Idag tog vi en riktig långtur genom Dalsland, på småvägar, upp och ner för fjäll och på de mest slingriga vägar vi (eller rättare sagt GPS:en) kunde hitta! Eva och Åke ville titta på ett hus i Håverud. Det var definitivt ingenting för dem!
Men ett annat hus, i Bäckefors, föll dem i smaken! Det blir nog en titt på insidan där när de åker hemåt i morgon.....
På väg hemåt Drömstugan stannade vi till på en parkeringsplats för att ta en kopp kaffe. 


Där såg det ut så här. Varför? Vad är det för fel på folk som bara dumpar allt rakt ut i naturen? Ett sönderslaget bord!?


Åke och Eva försöker få tag på en mäklare som har semester. De lyckades! Mäklare har inte semester......


Hela dagen var vi ute på tur. Sedan var vi väldigt hungriga. Fast maten tog en stund att fixa, men när den väl kom på bordet var alla riktigt lyckliga! 
När vi hade ätit oss svimfärdigt mätta fick vi syn på den här skönheten. Den har förföljt oss i flera dagar utomhus nu, och en gång kom den in och fick hjälpas ut av Tommy. Nu satt den på dörrkarmen och såg närmast död ut. Men det var den inte. Tommy lyfte ut den, och den försökte omedelbart komma in igen. Det är vackra och fascinerande insekter, trollsländorna, men jag vill inte ha dem för nära - de bits faktiskt! Eller sticks, eller vad de nu gör. Ont gör det i alla fall.......

Nu sitter vi och myser inne, för ute är det faktiskt lite kyligt. Sent blir det inte idag.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar