torsdag 15 november 2012

Halva november



har vi klarat av - redan, känns det som. Och utan att jag har gått under! Jag brukar ha väldigt svårt för den här månaden. Men inte den här gången! Det finns väl flera skäl till det............


Egentligen var tanken att vi redan skulle ha varit i Thailand vid det här laget. Men så blev det inte - vi fick skjuta på resan ett par månader, för något kom emellan.......


Drömstugan!
 Den allra första bilden från den 21 juni, då vi var här och smygtittade, dagen efter att annonsen hade kommit ut på Hemnet. En timma senare ringde vi mäklaren, fyra dagar senare var vi på visning, och dagen efter var saken klar! I en sluss i Billingsfors bestämde vi oss, både säljarna och vi, via telefon förstås!


I mitten av augusti - en av de få riktigt vackra dagarna i sommar, var vi här åtskilliga timmar och gick igenom allt som vi behövde se och veta tillsammans med Elsa och Ulrich. Hela trädgården var ett hav av blommor!


Den 19 september var det tillträdesdag. Elsa och Ulrich åkte hem till Berlin och kommer nog inte tillbaka till Sverige mer. Vi började försöka "bo in" oss.


Idag, den 15 november, skiner solen på Drömstugan, och det börjar bli dags att åka hem. Men vi har faktiskt varit mer här än hemma på Rörö sedan vi tog över. Och nu kan man nog säga att detta också är hemma! Men nu väntar en del plikter, så i morgon packar vi ihop och åker till Rörö igen. Fast - till jul ska vi vara här!
Och sedan är det dags för Thailandsresa..............

1 kommentar: