onsdag 7 november 2012

Härligt händelselös


har den här dagen varit! Jag vaknade tidigt, när det fortfarande var mörkt, men ljuset kom fort idag. Vid 8-tiden var solen uppe, och det var alldeles klart och 4 minusgrader ute. 


I pyjamas, morgonrock och fårskinnstofflor satte jag mig ute med kaffekoppen och lyssnade på tystnaden.


Månen syntes fortfarande, men bleknade och försvann snart.
Det blev ingen lång stund ute - det var lite väl kallt för långsittningar - men en fantastisk morgon var det!


Dagen har vi tillbringat i trädgården med fortsatt lövräfsande och dessutom klippte vi ner allt som hade frusit och vissnat.. Temperaturen orkade upp till +1 - mer än så blev det inte. En liten paus blev det i trädgårdsarbetet för en tur till lanthandeln. Det blir soppa och hårda ostmackor idag - perfekt jobbarmat!
Vid 15-tiden lade vi av - det började mörkna (så tidigt!) och bli kallt, särskilt om händer och fötter. Dags att plocka fram kängorna ur garderoben därhemma på Rörö!

 Katten kom och ville ha mat och en stunds sällskap. Sedan slog han sig till ro på motorhuven på bilen en liten stund. Där var det nog varmt och gott efter vår lilla shoppingtur.......

Bilen ja - i morgon ska den till verkstad! Jag hoppas att de kan trolla bort larmet som tjuter (fortfarande!) med ojämna och täta mellanrum!

Nu är det tidig kväll och det blir TV med allt om det amerikanska valet. Skönt att det gick som det gick och att Obama blir kvar en period till...........

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar