onsdag 19 januari 2011

Thailandsnedräkning!Ja - snart är det dags - igen! Nyss hemkommen från Egypten börjar jag nedräkningen - om 3 veckor exakt sitter Monica och jag på planet på väg mot Thailand. (Man kan räkna ner på fler sätt - 10 arbetsnätter kvar...)  Fyra lååånga veckor stannar vi den här gången! Och vart jag än reser - det finns inget som Thailand! Det kommer ju så småningom att bli mitt "delhemland".....Men först blir det jobb ett par år till, om jag nu inte vinner en massa pengar och kan sluta jobba. Men i så fall får jag väl börja spela på tips eller trav eller något, annars blir det svårt.............
Men i tre veckor till får vi vara nöjda med Rörö - och det är inte svårt en sådan här dag! En minusgrad, vindstilla, strålande solsken (som faktiskt värmde) och rimfrost överallt! Hur vackert kan det bli? Tja - kaprifoltiden på sommaren kanske slår det här förstås.
Men idag var det faktiskt ett riktigt sagolandskap! 
Och gissa vad vi pratar om på våra vandringar på Et och - som idag - i bergen?
Jo - bland annat om hur kul det är att åka tuk-tuk! (Vi måste ha förhandlat oss till ett ruskigt bra pris här, eftersom vi är så glada...........)
5 kommentarer:

 1. Om 8 veckor åker vi till BKK, stannar i Thailand 3 veckor, Koh Samet , Koh Chang, vem vet var mer vi hamnar? LÄNGTAR!!

  SvaraRadera
 2. Klart att vi ser glada ut...vi hade ju roligt!
  Ja, om tre veckor är vi där igen...och är säkert lika glada!

  SvaraRadera
 3. Ser fram emot er ankomst! Kram från ett soligt och skönt Phuket, totalt frostfritt.

  SvaraRadera
 4. Gerd - 8 veckor går fort (ganska fort i alla fall.........)
  Monica - vi har alltid roligt!
  Britt-Marie - håll Phuket frostfritt tills vi kommer! Kram!

  SvaraRadera