tisdag 4 januari 2011

En dag kvar!

Ja - nu drar det ihop sig! På torsdag morgon reser Isabelle och jag till Egypten på en veckas semester! Isabelle lär just nu vara på väg hem från nyårsfirande med pappa - en lång bussresa! I morgon blir det packning för hennes del. Själv var jag i stort sett klar med packningen redan igår, mycket beroende på att jag skulle jobba två nätter direkt innan resan. Men det blir inte alltid som man tänkt sig. Nyårsfirandet fällde en stor del av deltagarna i en jobbig förkylning - så även mig igår kväll. Hosta, huvudvärk, ont i halsen, värk i kroppen, feber - you name it! Hur kul är det? Inte kul alls om ni frågar mig............
Men Egypten ska det bli - sjuk eller ej! Om det blir pyramider återstår att se - det är en LÅNG resa dit.........
Luxor och Konungarnas Dal är ett alternativ - också långt, men inte lika långt som till Kairo. Jag var där för några år sedan och var helt fascinerad av allt som fanns att se i och omkring Luxor! Men det beror, som jag tidigare sagt, på Isabelle! Detta är hennes resa!
Hon kanske tycker att sol och bad räcker länge. I så fall får det bli så............


8 kommentarer:

 1. Skicka förkylningen åt andra hållet, tex. Nordpolen och njuuut av resan, Isabelle och solen!!! Pyramiderna har stått länge, länge och finns kvar... och den som spar han har!!
  Kramar

  SvaraRadera
 2. Jag håller tummarna för att ni ska få en riktigt fin resa tillsammans, trots dina sviter från nyårsafton...Kraam!

  SvaraRadera
 3. Vet precis hur du känner dig är sjäjv rätt utslagen men hoppas du kryar på dig så du får en behaglig och skön resa kram marita.

  SvaraRadera
 4. Gittan på Rörö4 januari 2011 22:42

  Önskar er en trevlig resa,vi får hoppas förkylningen ger med sig snart...själv känner jag mig bättre i dag...följer er resa här på bloggen Kram.

  SvaraRadera
 5. Ha en jättetrevlig resa! Förkylningen hoppas jag du lämnar hemma, kram!

  SvaraRadera
 6. hoppas ni får en trevlig resa!! kram

  SvaraRadera
 7. Ha det riktigt skön och lämna förkylningen hemma!

  SvaraRadera
 8. Då sitter du nog vid dethär laget redan på stranden på bättringsvägen. Hoppas ni får en riktigt härlig semester/Kram S

  SvaraRadera