fredag 14 januari 2011

Den döende svanen............Vår städare tyckte att vi skulle ha något vackert att titta på sista kvällen. En svan, tillverkad av ett vitt badlakan, draperad i min thailandssarong - ja, varför inte?
Påklädning  - strumpor behövs på kvällarna här. Nu är det finaldags - middagen avklarad, tårtorna slut, packningen återstår - hur kan det vara så kul att packa inför resan och så otroligt tråkigt att packa inför hemresan?En sista yatzy på balkongen...........
.............och när det är läggdags är svanen döende!
När vi lämnar Egypten är det nästan mörkt......
..........och det här är det sista vi ser av Afrika.
Något försenade - förstås - landar vi på Landvetter 22.15. Isabelle blir mött av en glad familj! Själv tar jag flygbussen till stan och min lånade lägenhet.( Landar man sent så kommer man inte hem - det är nackdelen med att bo på en ö!)  Men snart - väldigt snart, närmare bestämt om 27 dagar, är det dags igen!
Thailand nästa!

4 kommentarer:

 1. Hej då Egypten, hej Thailand... snart! Välkomna... snart!

  SvaraRadera
 2. Stackars svan...vad gjorde du med den?
  Ses imorgon...God Natt!

  SvaraRadera
 3. Kul svan!! Att de tog sig tid att tillverka den.. :)Så fint minne ni får med er hem av er fina resa tillsammans! Sol och värme byts mot snö och regn.

  SvaraRadera
 4. Välkommen tillbaka till Rörö Skönt att ni haft en fin semester trots din förkylning ja nu börjar ju nedräkningen av dagar igen för er. kram marita

  SvaraRadera