tisdag 14 juli 2015

Texas Rangers!


På väg till Årjäng i eftermiddag insåg vi det.
Det är slut på lupinsäsongen, och nu tar de vid, älggräset


och rallarrosorna. Lika vackra, men det känns lite vemodigt. Det är inte försommar längre - det är högsommar och mitten av juli. Nu går det fort.........


Och fortfarande ligger Skönheten kvar vid bryggan. De enda fina dagarna hittills i sommar var vi inte hemma. Nu väntar vi på att det där sommarvädret ska komma tillbaka, i alla fall ett par dagar. Under tiden kämpar Tommy med regnet. Idag fick han slipa ner gårdagens förstörda jobb, olja igen och hoppas på det bästa. Det tog några timmar innan himlen öppnade sig  - igen! - den här gången på allvar! Ett riktigt åskväder fick vi, med regn på gränsen till hagel! 
Vi tittade till Skönheten på vägen hem från Årjäng. Med lite tur så hade oljan torkat såpass mycket att det har klarat sig, men det var svårt att se idag. och i morgon lär det bli samma visa igen. Lite tröstlöst faktiskt.


Lite aktivitet var det på varvet i alla fall. En jättekranbil, vackert målad med texten "Texas Rangers" stod där nere och väntade på jobb.


Vi lämnade varvet, skönheten och Texas Rangers och åkte hem.


Det såg fortfarande rätt hotfullt ut, men solen kom faktiskt tillbaka framåt kvällen och vi fick en skön stund på utsidan innan det var dags för sen middag. Sådär är det ofta - gråa och regniga dagar, och framåt kvällen är himlen plötsligt alldeles knallblå! Och så börjar det om nästa dag igen....... Nu vill vi ut på sjön i riktigt sommarväder!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar