tisdag 10 mars 2015

Dags


att ta sig en bit utanför ön. Till Öckerö närmare bestämt, för vi behövde en rejäl frisering, båda två. Håret växer som ogräs i värmen!

På Öckerö hamnplan lade man just sista handen vid planteringen av påskliljor. Det är ju snart påsk.....Ja, om drygt tre veckor i alla fall. Hoppas att påskliljorna fortfarande blommar då. Idag var de i alla fall väldigt fina!


Strandklippet - min frisör! Som alltid var jag nöjd när jag gick därifrån. Tommy blev också rätt nöjd med sin korta frisyr, även om han tyckte att den nästan var väl kort.........


Så var vi bjudna på "välkomnahemmiddag" på Liavägen. Där var det vackert dukat i uterummet. Ingen trerättersmiddag var det sagt, men det blev det ju visst! Förrätt med sallad, avocado, parmaskinka och pinjenötter. Sedan fisksoppa, och som avslutning glass och kaffe. Och vin därtill. Det kallar i alla fall jag trerättersmiddag!


Gott var det, och trevligt hade vi i flera timmar! Tack, Monica och Per-Erik, och tack för all hjälp med blommor, lägenhet, bil och post under vår tremånadersresa.........

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar