måndag 16 mars 2015

Åtta dagar senare..........


kunde vi inte hålla oss längre! Det var fyra månader sedan vi lämnade Drömstugan, och vi längtade efter att se den igen. Så vi bestämde oss för att åka upp några dagar.......

Vid färjeläget på Hönö var ejderhonorna i högsta grad uppvaktade. Snart, i början av maj, får vi se de första ejderungarna.


Det är alltid lite pirrigt så här efter vintern när man kommer upp till stugan för första gången. Ska allt se ut som när vi lämnade den? Inga inbrott eller inbrottsförsök? Det såg faktiskt ut som om någon hade kört upp till stugan, och vindsluckan stod öppen. Men det sistnämnda kan lika väl vara ett resultat av stormen Egon. Inget var i alla fall uppbrutet eller sönderslaget, så vi är nöjda!


Vi hann nätt och jämt få igång ström och vatten innan Johanna och Micke kom! De hade haft ett viktigt möte i Bengtsfors och passade på att hälsa på oss på hemvägen.


Easy var förstås också med!


Det ser lite grått och trist ut runt stugan, men vi har inte hunnit kolla så noga ännu - det får vi göra i morgon! Nu hade vi ju mycket att berätta för varandra om våra respektive resor!


Easy - isbjörnsbebisen!


Han är ingen bebis längre - han är en tonårsslyngel!


Snart är han väl en riktig isbjörn...........


Björksav fick vi - det lär vara fantastiskt nyttigt! Vi smakar i morgon. Idag dricker vi vin.


Jaha - 2.8 plusgrader var det inne när vi kom vid 13.30. 7 grader var det ute. Nu är det över 20 grader varmt, och snart är det middagsdags. Och i morgon hoppas vi på bra väder, för här är en del att pyssla med, både inne och ute...........

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar