torsdag 15 januari 2015

Lanta - sista dagen

 
Det fick allt bli stranden! Nu har högsäsongsvädret kommit på allvar - knappt ett moln på himlen och inte så mycket som en regndroppe på många dagar nu. Det är nästan så att vi saknar de våldsamma skyfallen ibland! Men vår sista stranddag här blev en varm och solig historia!

 
I morgon klockan 13 går båten. Först åker vi c:a en timma till Phi Phi, där vi ska byta till en annan båt. Förra gången gjordes det båtbytet på havet utanför Phi Phi. Det låter kanske lite vanskligt, men det gick väldigt smidigt. Få se hur det blir den här gången..... Från Phi Phi till Phuket tar det 1,5 timma vill jag minnas, vilket betyder att  vi är framme vid 16-tiden. Sedan blir det minibuss till Kata och Waree´s guesthouse, där vi ska bo första natten. Biljetterna fixar Best House. 400 baht pp - som hittat!

 
Eftermiddagen ägnade vi åt packning och balkonghäng. Småkillarna spelade kula på vägen utanför. Det har de gjort nästan varje eftermiddag.
 
 
Middagen - en av många favoriträtter! Och så fick vi ju säga hej då till hela personalen på Somewhere Else!

 
Strax efter 21.00 var vi hemma på Best House igen. Där var det tyst och stilla. Hos oss i A1 blev det också tyst och stilla ganska tidigt. I morgon är det resdag...........

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar