tisdag 6 januari 2015

Lugn mellan varven........

 
En mulen morgon som den här kan det väl passa bra att åka in till stan en sväng och uträtta lite nödvändiga ärenden. Fast när vi väl kom dit så hade solen letat sig fram bakom molnen, och det blev nästan olidligt varmt därinne på gatorna bland allt folk och all trafik. Vi gjorde det vi skulle - nästan i alla fall - och tog en MC-tuktuk tillbaka igen!

 
Här nere på hörnan, granne med minimarten som har det mesta, finns ståndet som tillverkar goda mackor på beställning. De har annat trevligt också, som en del thaimat och vackra fruktdrinkar.

 
Men idag blev det en kall Chang i skuggan medan vi väntade på att vår baguette skulle bli färdig. Den var god, som vanligt. Och som extra bonus fick vi en bit ananas........

 
Klockan hann bli eftermiddag innan vi var tillbaka hemma igen. Det blev balkongläge och lite AC-vila innan dusch och kvällens middag. Och så blev det tidigt i säng - igen!
 
Ibland behöver vi sådana där lugna mellandagar - vi orkar inte med äventyrligheter och många timmar på stranden varje dag, inte...........

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar