torsdag 29 januari 2015

Utsläppta!


Som vanligt kom tjejerna vid sextiden på morgonen. "No fever!" Och allt annat som de kollar, som blodtryck och syresättning, var också bra! De sken som solar - och det gjorde vi också! Nu var det bara att vänta på läkaren och hennes bedömning. Som tur var behövde vi inte vänta så länge, för hon kom redan vid halv niotiden idag. Och hon strålade också. Allt är OK, så vi kan åka hem! 


Men det blir nog inte förrän på eftermiddagen. Först måste allt vara klart med försäkringen, och det kan ta tid. Men så lång tid tog det faktiskt inte - redan innan elva var allt klart. Och droppet kunde äntligen kopplas bort! Jag undrar just hur många liter dropp som har passerat Tommys kropp under de här dygnen? I alla fall har de gjort nytta!


Så - efter tre dygn kunde vi lämna rum 344 (och min "säng" de tre senaste nätterna - galonsoffa med en kudde och två saronger) och gå ut i den varma thailändska solen (efter att ha skrivit på en del papper förstås.....)


Nu är Tommy "sjukskriven" de närmaste 5 dygnen och ska ta det lugnt. Och en hel kasse med mediciner fick han med sig! 

Vi är ganska utmattade båda två efter den här pärsen, så efter ett par mackor och lite frukt slocknade vi och sov i två timmar. Vi orkade inte ens duscha - det fick vi ta när vi vaknade till så småningom. Och sedan middag! Hungriga var vi - det har ingen av oss varit på några dagar nu, så det var väldigt, väldigt gott med mat! Och sedan var det dags att sova på riktigt!

Nu kan väl allt bara bli bättre?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar