onsdag 15 januari 2014

Och igen.....


Våra middagar står som spön i backen just nu! Idag var vi bjudna till Eva och Åke på middag, hela Rörögänget. Men innan vi knackade på var vi tvungna att beundra deras fantastiska utsikt en stund......


Den var fin från insidan också. Och julen dröjde sig kvar - alla tomtar och stjärnor och ljus fanns fortfarande på plats. Men inte länge till, sade Eva. Vilken dag som helst nu åker de ner i kartongerna igen......


Syster och bror i allvarligt (?) samtal.


Eva och Åke lägger sista handen vid kalopsen - för det serverades vi idag! En av mina favoriträtter. Kalops är en av de rätter som brukar dyka upp i drömmarna mot slutet av Thailandsresorna, när nedräkningen inför hemresan har börjat. Och det var inte bara en av mina favoriter - alla älskar kalops med alla tillbehör!


Efter kaffe, glass och blåbärssylt var jag tvungen att gå ut och andas lite. Det såg trevligt ut när man tittade in genom fönstret. Det var det också.


Rätt länge blev vi sittande, som vanligt, och hann avhandla både det ena och det andra. Och som vanligt - mycket skratt!
Tack Eva och Åke - vi gör om det när vi är hemma igen frampå vårkanten........

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar