tisdag 28 januari 2014

A walk on the wild side......och så Home Steak!


Hålla sig ifrån solen - det var tanken idag! Men det är lättare sagt än gjort - den finns överallt, så lite sol blev det i alla fall. Fast ingen tur till stranden idag. Vi har ju ganska gott om tid...... I stället blev det en runda i Byn och lite nödvändiga inköp, till exempel bröd hos German Bakery. Där slog vi oss till ro en stund och kollade roliga skyltar.....


Nåja - så vilt går det väl inte till här. Men det finns mycket att titta på. Något slags bygge till exempel - där fastnade Tommy en stund....


Jag fastnar hellre vid alla vackra och för mig ovanliga blommor


som den här till exempel!


Visst ja - Kata Mama 2! Dit ska vi gå en kväll snart!


Frukt av lite olika slag handlade vi på vägen tillbaka. Bananer, ananas och melon tillsammans med gott bröd från det tyska bageriet - det fick bli vår lätta lunch idag.


Geckoödlor har vi bara hört ända tills nu - men framåt kvällen hade en flyttat in på balkongen. Bra - inga myggor! Och, peppar peppar - Tommy har inte fått ett enda myggbett hittills! Myggen verkar inte trivas på Malee Garden....Det tackar vi för - förra året var det ju tidvis förfärligt!


Kvällens middag på Home Steak började med att vi serverades myggmedel! Underbart!


Så roligt att träffa A och Daa igen! Och god thaimat åt vi hos dem - Massaman för mig och fisk med vitlök och peppar för Tommy - mums!


Innan vi gick hem, mätta och nöjda, fick vi förstås en "Heaven"......
'

Och därhemma, i vårt nordligaste hem, Drömstugan i Gustavsfors, har det kommit alldeles väldigt mycket snö! (Tack för lånet av bilden Ingela!)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar