söndag 5 januari 2014

Acceptabelt


var det ute idag - i alla fall på middagen när vi tog raggmunkarna på promenad i bergen. Deras husse och matte var i stan och tittade på andra hundar.....? My Dog-utställningen....... 


Förresten behövde vi själva komma ut också. Det har varit lite väl mycket stillasittande under helgerna. Men hur kul är det att gå ut när det blåser smådj-lar och regnet vräker ner?


Idag var det i alla fall riktigt acceptabelt, åtminstone för att vara den 5 januari. Solen var framme en kort stund, men hann försvinna innan vi kom iväg ut. Men det var uppehåll och närmast vindstilla i alla fall.


Men det är väldigt grått och brunt överallt......


Hundarna bryr sig inte. Får de bara komma ut på promenad i bergen så är de alldeles nöjda och glada!


Det blir mycket om vädret ibland märker jag. Det är väl för att det skiftar så i det här landet, och man kan aldrig veta hur det ska bli nästa dag. Eller nästa timma, för den delen! (Och mycket riktigt - två timmar efter att vi hade kommit hem vräkte regnet ner - igen! Och vinterväder lär vara på gång......Usch!)


Så gjorde vi ett byte idag igen. Per-Erik och Tommy tittade på hockey hos oss, och jag gick till Monica på Liavägen. Och där var redan Gittan på plats. Förstärkning i tjejligan - härligt!
Vi hade en väldigt mysig kväll, och det hade nog herrarna också, trots att Sverige fick stryk mot Finland........


Och det var fler som hade en mysig kväll........

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar