torsdag 8 augusti 2013

Och så - dag fem!


Vi visste ju att det skulle bli regn idag. Men faktiskt klarade vi oss några timmar på morgonen, tillräckligt länge för att vi skulle hinna göra det vi hade hoppats på!


Blommorna i trädgården är säkert väldigt glada - här har inte regnat på flera veckor! Och vi har inte haft tid att vattna heller för den delen.


Men våra blåbär har trots det börjat mogna. Och de smakar väldigt gott! Snart har vi tillräckligt för en efterrätt - blåbär med grädde? Eller amerikansk blåbärspaj?


Så fick vi då de sista brädorna på plats under fönstret (som vi f.ö. måste byta nästa år!), och dessutom grundmålade innan regnet kom!


Fast bilder kan man ju ta även om det regnar lite - eller mycket! Floxen ser lite hängiga ut, men jag tror att de gillade allt vatten!


En liten paus blev det och då passade vi på att få fönsterfoder och ventil på plats



innan det började störtregna igen och vi fick gå in och äta varma mackor med kantarellstuvnong!

Och nu får bygget vila några dagar!


I morgon packar vi bilen och drar norrut, rätt in i de värmländska skogarna. Där ska vi hälsa på Johanna och Michael ett par dagar. Täckningen lär vara sämre än sämst, så det kanske blir bloggtyst ett tag. Men bilder kan man ju ta, och det lär jag nog göra också! Efter Värmland åker vi vidare mot Dalarna och Gopshus - det är mycket nu.......

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar