söndag 27 mars 2011

Sommartid...........


.........inföll i natt. Klockan 02 blev klockan plötsligt 03. Fast då var jag inte vaken - jag ställde om klockorna på kvällen för säkerhets skull!
 Och vad vaknade jag till? Blygrå himmel och iskall vind. Rena rama vintern. Och på eftermiddagen kom snön. Stora vita trasor rasade ner från himlen. Det ville inte kameran riktigt vara med på - och lika bra är väl det. Det var ingen vacker syn.Men innan dess hann vi i alla fall ta en hundpromenad - kort och svinkall! Och så här ser det ut när jag kommer hem till Monica för att hämta henne och hundarna! Nä, nu stämplar jag ut! Jag drömmer mig 2,5 veckor tillbaka istället............

4 kommentarer:

 1. Ja jösses, jäkla vinter till att va´seg, här är det vitt på backen, trodde att när jag åkte andra ggn att jag skulle slippa det kalla o tråkiga!!?? Gör som du, drömmer mig tillbaka... o tillbaka... :-)
  Tar med solen o värmen till Rörö på torsdag om den inte kommit innan!
  Kram Yvonne

  SvaraRadera
 2. Inte att ta miste på de fyrbentas glädje av att se dig!! :) Och ett stort USCH för vintern som gjorde ett återtåg idag.. hoppas det var ytterst tillfälligt!!

  SvaraRadera
 3. Fortsätt drömma dig tillbaka...det gör jag med så kanske man kan stå ut....

  SvaraRadera
 4. Det är inte ens sommar här :( Vi har, på ren svenska - riktigt skitväder! Idag bryts strömmen gång på gång, inte att undra på då det stormar hejvilt därute.

  SvaraRadera