lördag 12 mars 2011

En dimmig lördag..........både på utsidan och insidan. Ett disigt Rörö, och ganska dimmigt är det i huvudet också - fortfarande! Det tar sin lilla tid för mig att ställa om till svensk tid och svensk vårvinter. 

Men att komma ut och andas lite luft var skönt! Det tyckte Olga och Moa också! Det var full fart över det gråbruna och lite råkalla Et.


Monica fryser lite, men nu har vi bojkottat thermobyxor, mössor och broddade scooterkängor - det får bära eller brista - för nu är det banne mig vår här på Rörö!
Och havet har legat nästan spegelblankt hela dagen - nästan helt vindstilla, och grannens flagga hänger rakt ner! Och titta - ingen is!Bara en och annan liten fläck uppe i bergen, men det kan jag leva med...............Men det där med grönska får vi nog vänta på ett tag är jag rädd -- det enda gröna jag kunde hitta idag var knopparna på syrenerna.


Fast det lär väl dröja innan de ser ut så här!


Men den lille trädgårdsmästaren i mig vaknade till i alla fall, så jag gick hem och planterade pyttefröer i miniväxthus. Nu är det bara att vänta och hoppas på de kommer upp..........Ja, det var ju det där med moppe ja! Som jag måste lära mig att köra om jag ska bo i Thailand under längre tid.......... Jag ska prata med Åke, grannen, som äger den här skönheten! Han kanske vill byta den mot min bil...........

4 kommentarer:

 1. akta dig för att sitta bak på den där om åke kör, han är skvatt galen ;)

  SvaraRadera
 2. Ja grått var det idag.. men plusgrader efter all kyla så nog är det vår!

  SvaraRadera
 3. Du ska se att pyttefröerna snart gror....jag håller tummarna!

  SvaraRadera
 4. Nä, moppe är inte heller min starka sida. Åh, så fint det ser ut på RÖRÖ känner nästan hur det luktar vår! Kram S

  SvaraRadera