fredag 9 juni 2017

Måste ha!


Vår midsommarpotatis (hoppas vi) svämmar över pallkragen! Och blommorna håller på att slå ut. Det ska nog gå vägen det här, bara det finns något under all den där blasten!


Det där landet vi har utanför lgenheten måste vi nog göra något åt. Där är stora kala fläckar, och där finns mängder av något som nog tyvärr är ogräs. (Jag hoppades på vackra blommor, men tji fick jag.............) Fast ett och annat vackert finns där faktiskt - som vita löjtnantshjärtan! Och snart kommer oreganon. Och sedan kommer kärleksörten. Tja - bort med ogräset då, och dit med ett par vackra buskar kanske?


Så fick vi äntligen inhandlat balkongmöbler till lägenheten - det har jag saknat! Måste ha! Men nu är de på plats!


Parasollen som egentligen tillhörde balkongmöblerna har vi större nytta av vid stugan, så den fick flytta dit!


När vi ändå var i Årjäng kunde vi inte motstå att titta in på Moas Garden för att se om där fanns några fina buskar till trädgården. Och det fanns det förstås! Så i fint, fint regn (som man blir väldigt blöt av!) inhandlade vi två stycken smällspireor som vi hoppas ska trivas hos oss! De lär vara lättskötta och tåliga - helt klart något för oss! Nu ska de bara i jorden också. I morgon, om vädret är hyfsat nådigt!


Lite planering.  I år måste vi faktiskt måla taket................

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar