torsdag 8 juni 2017

Arbetsfritt


Äntligen var han på  plats, snickarn! För flera månader sedan, innan Cypernresan, hämtade vi virke 
som vi hade kommit överens om, men då var han inte där så vi kunde betala. Vi var där en gång till, men han hade nog semester....... Men idag fick vi äntligen göra rätt för oss, och mer virke kan han avvara om vi skulle behöva!


Utanför verkstan blommade en kaprifol - den första jag har sett i år. Det är inte så gott om kaprifol här uppe i skogarna..............


Jag tror nog att kaprifolen blommar alldeles fantastiskt på Rörö just nu. Vi får nog åka dit och hälsa på snart och se med egna ögon!


Ett fint gammalt Höganäskrus. Ville ingen ha det? Eller var det kanske trasigt?


Dagen blev inte alls som vi hade förväntat oss. Regn hela dagen var det sagt. Men inte regnade det så värst mycket. Ibland fick vi till och med se en glimt av solen. Sol på Västra Silen är vackert!


Nu är det bara några dagar kvar - på måndag öppnar Dalslands kanal! Då lär det snart bli en hel del trafik i slussen i Krokfors.

Det kan vara rätt skönt med en arbetsfri dag ibland, särskilt när man inte mår alldeles bra. Idag blev det utflykt istället för jobb. Ja - inte för att jag har jobbat så särskilt mycket den här veckan. Det är lite trist, för trädgårdarbete är roligt! Men ibland säger kroppen att man ska ta det lugnt.................

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar