torsdag 5 januari 2017

Varma fötter


Töcksfors köpcentrum  - dit åkte vi idag. Fast först fick vi tina upp den lilla Gröna som var helt djupfryst efter nattens kyla. På morgonen var det 12 minusgrader, och temperaturen snarare sjönk än steg. Solen, som lyste från en klarblå himmel hela dagen, hade ingen som helst effekt på temperaturen. Å andra sidan orkar den inte särskilt högt upp på himlen just nu......


Ingen av oss har varit i Töcksfors köpcentrum tidigare, men någon gång ska väl vara den första. Vi behövde handla lite kläder inför resan, och nog fanns här gott om klädaffärer alltid! De låg som på ett pärlband längs korridoren!

Efter två timmars shopping med en liten fika på slutet kom vi ut till den frusna lilla Gröna igen. Vi lyckades för en gångs skull få tag på allt vi behövde!


På hemvägen var solen på väg ner, och vi hann hem innan det blev alldeles mörkt. Det märks faktiskt att dagen har blivit lite längre, närmare bestämt 19 minuter längre sedan vintersolståndet såg jag när jag kollade!


Dagens bästa köp! Det är kallt på stengolven i lägenheten på Cypern. Tommy behövde varma tofflor. Det behövde jag med, så han köpte ett par till mig också!

Ikväll är det drygt 15 minusgrader på utsidan. Vi eldar i kaminen och testar våra nya tofflor......

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar