söndag 8 januari 2017

Nästan på väg


Det är väl resfebern som vi börjar känna av, för innan sju var vi uppe idag. När det äntligen blev ljust och solen gick upp såg det ut att bli en vacker dag, om än något kylig. -7 blev så småningom någon plusgrad i alla fall. Det var skönt, eftersom vi med nödvändighet måste gå en bra bit frampå dagen.Vi skulle ju ställa in den lilla Gröna under tak idag. Nu får hon stå där i ungefär tre månader, med batteriet urkopplat. Någon tvätt hann vi inte med, fast det skulle verkligen ha behövts, både invändigt och utvändigt! Men det får bli till våren, det. Hon får vara nöjd med tak över huvudet så länge.......

Hej då Drömstugan - vi ses till våren!


Det var inte så himla plågsamt att gå idag, utan faktiskt riktigt skönt. Solen värmde till och med lite. Och ingen vind - det tackar jag för.


Tjärnen är frusen, och tranorna har flyttat för längesedan. De kommer väl tillbaka ungefär samtidigt som vi.........

Nu räknar vi ner de sista timmarna och hopppas att vi kan sova i natt, för nu har vi två resdagar framför oss. I morgon vid 11.30-tiden får vi skjuts till Bengtsfors busstation av snälla grannen. Därifrån åker vi buss till Uddevalla, tåg till Göteborg och flygbuss till Landvetter.Så blir det en (kort) natt på flygplatshotellet innan resan fortsätter i ottan på tisdag morgon.......Inga kommentarer:

Skicka en kommentar