lördag 18 april 2015

Barnbarn!


Det fina vädret kom med barnbarnen! Eller - rättare sagt kom vädret först. Barnbarnen var sena. Vi hann gott och väl med en vårpromenad!



 Isabelle och pojkvännen Oskar kom först, strax efter 18. De installerades i Monicas och Per-Eriks lillstuga där de ska sova i två nätter.


Närmare 20.30 kom Annelie med Zion


och Leo!


Annelie har alltid med sig något spännande åt oss! Till trädgården.......


Nu har vi mer att odla! Det här kommer i jorden på måndag! Tack Annelie, som alltid kommer med presenter som man blir väldigt glad för!


Det blev en sen kväll för både barn och vuxna denna fredag. Det hindrade inte Zion från att studsa upp 5.45 på lördag morgon, pigg och glad! Fast efter ett par timmar tog han en liten vilostund i Tommys stora fåtölj......


Spegelbild.......


Efter ett par timmars middagssömn för Zion var vi redo att ge oss ut i vårvädret på Rörö, Leo i bara t-shirt! Fast SÅ varmt var det inte - tur att han har mycket spring i benen så han kan hålla värmen på det sättet!
Uppe på toppen! Lillebror ville också vara med, så han fick hjälp upp av Leo. Det gick bra!


Det var lite värre att ta sig ner igen. Tur att man har en snäll storebror.


Resten av gänget höll sig på marken och beundrade klättrarna på lite avstånd.


Det finns mycket att upptäcka här på Rörö, både för en 10-åring och en tvååring. Zion fastnade hela tiden vid nya fynd och fick hämtas tillbaka av mamma. Leo hittade en hel del skatter som får följa med hem.


Ute på västsidan. Lite blåsigt var det, men ganska skönt ändå.


När vi kom tillbaka tittade vi in i husets gemensamma lokal. Där fanns ett bollhav som grannen hade fixat till Zions stora förtjusning. Han var otröstlig rätt länge när han var tvungen att lämna det!


Och så blev det middag till slut. Och efter det gick luften ur alla. Det blev en liten vilopaus innan tvåårskalaset........

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar