onsdag 27 augusti 2014

Rätt tid - rätt plats!


Som vanligt har vi en ganska lång startsträcka på våra dagar. Det får man ha när man är fritidsforskare. Sen frukost, och sedan samlade vi ihop allt vi skulle ha med oss - och det var en hel del, trots att vi bara ska var ute några dagar....... Men allra först åkte vi till Bengtsfors och Dalslands Motor och hämtade den där viktiga delen till den lilla Gröna. Nu finns den på plats i alla fall.Nästa vecka ska den monteras.......... 
Och så var vi iväg, strax innan ett!


Det finns rätt många fina hus på väg ut från Gustavsfors.......


Och så forcerar vi den lilla kanalen där man får kryssa mellan gröna och röda prickar. Med den här båten har vi bara centimeter tillgodo på varje sida!


Vår vik! Inte tar det så värst lång tid att köra hit...... 
Nu ligger vi på svaj här utanför, och vågorna kluckar mot sidorna. Det är det enda som hörs - annars är här alldeles dödstyst och otroligt fridfullt.


Ja. det vill säga - ända tills Tommy drar igång den nya pyttelilla utombordaren på flotten! Den måste ju testas - för första gången!


Och han måste ju ta en provtur också! Och sedan måste jag också ta en provtur!


Ful selfie på flotten.......


Rätt kul att se Skönheten på lite avstånd.........


Så - tillbaka på den stora båten igen! Den nya maskinen till flotten fungerade precis som den ska - nu blir det en lite längre tur i morgon. 
Och så är det rast - vila innan middagen!


Efter middagen - Tommy provar fiskelyckan.


Där borta på udden är det tyst och tomt i kväll.


Det gör absolut ingenting - vi har annat att titta på.........


.......solnedgången till exempel!


Väldigt snart är det alldeles svart omkring oss. Det är lite skillnad mot när vi var här förra gången. Men det är alldeles ljuvligt.........

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar