onsdag 18 september 2013

Så var det dags


att börja avrusta Skönheten. För väldigt snart ska hon upp. Och vi som inte har varit ute med henne en ena gång i sommar (bortsett från bröllopsturen då.....) ! Vi som skulle åka runt på sjöarna i Dalsland och Värmland i sommar var det tänkt. Vart tog sommaren vägen? Två nätter har vi sovit i båten på hela sommaren - det är allt! Och nu blir det ingen mer natt, så nu plockade vi ihop alla sängkläder igen för att ta hem till Rörö och tvätta. Men nästa sommar, då..........!
Lite trist känns det, men sådant är livet - det är inte alltid man hinner med allt som man planerat......


En fridfull dag har vi haft, och inte många knop har vi gjort. Tommy fick igång motorsågen som har vägrat starta. Men Tommy ger inte upp i första taget - han lyckades till slut! Skönt - då slipper vi utnyttja garantin och lämna in den och antagligen få vänta en hel evighet på att få den reparerad!

Solen har varit på gott humör ända tills i eftermiddag, då himlen öppnade sig en stund. Men efteråt hade vi en trädgård som såg alldeles nytvättad ut!

Nu blir kvällarna mörkare och mörkare, Det är faktiskt höstdagjämning på söndag - redan? Det var ju vårdagjämning alldeles nyss!

I morgon är det firardag.......

2 kommentarer: