måndag 2 september 2013

Höstblått?


Hösten är väl inte blå. Det är våren som är blå. Hösten - då sprakar naturen av färger! Och visst - här och var skiftar träden i både gult och rött nu. Men idag var faktiskt dagen blå! Knallblå himmel och mörkblått, ganska upprört hav med vita kammar på.


Kanske beror det på att sommaren inte är riktigt över ännu. Temperaturen ska visst orka upp till och över 20-gradersstrecket i ganska många dagar nu. Det är bara att tacka och ta emot och hoppas på fler blåa dagar!


Idag bestämde vi, hastigt och lustigt, att åka till stan och inhandla den där varmvattenberedaren som vi är tvungna att ha. Det finns en gräns för hur många dagar man kan gå oduschad, även där uppe i Drömstugan....... Egentligen hade vi väl tänkt att ha en lugn dag idag också - för igår var den väldigt lugn. (Den behövde vi!) Men idag slog rastlösheten till, så det var lika bra att göra det där som ändå måste göras till slut.


Och vi fick tag på en varmvattenberedare, och snabbt gick det också! Nu återstår bara att koppla in den. Men det går säkert bra........

Och sedan fick vi en stunds paus på Burö innan färjan till Rörö avgick. Där var väldigt blått........


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar