torsdag 21 april 2011

Premiär - äntligen!


Skärtorsdag - och Fiskeboa öppnar! Det har jag väntat på i flera veckor nu. Och självklart skulle vi gå dit några stycken på öppningsdagen!


Här är så fint och mysigt! Och sedan de byggde in en stor del av restaurangen förra året kan man välja mellan att sitta ute eller inne, och vädret spelar ingen roll  - regn eller sol, bara att välja!
Idag var det mycket folk som åt lunch eller bara frossade på Röröbakelser - som vi - och mer lär det bli under helgen. Påsken ska ju bli strålande har SMHI lovat. Vi får väl se...........

Glada systrar - Monica och Eva, som studerar något. Menyn kanske? Fast den får man läsa på en "svart tavla"..... Men idag fanns det ingen tvekan - Röröbakelse!Den är både vacker och supergod! Röröboa är både restaurang och fiskaffär - fantastiskt att äntligen kunna köpa färsk fisk här hemma! Och räkor! Och sushi (om man nu gillar det). Och allt möjligt i fisk- och skaldjursväg!


 Och inte bara det: En fullkomligt gudomlig liten bit Gorgonzola att ta med hem och frossa på ikväll - det kunde jag inte motstå...........

3 kommentarer:

  1. Ser underbart ut,vi måste gå dit i sommar:-) Kram o Glad Påsk på er allihopa... Nu ska vi gå ner till restaurangen här på Gyllene Uttern o avnjuta en 3-rätters med champagne först o utsikt över Visingsö..!
    Vonsan o JT

    SvaraRadera
  2. Visst var det gott...det gör vi snart om igen!

    SvaraRadera