söndag 10 april 2011

Kväll och morgon


På väg till jobbet igår kväll var jag tvungen att stanna när jag kört av Hönöfärjan innan jag körde vidare mot stan. Solnedgången i backspegeln var alltför lockande - den måste jag bara ha på bild! Så här ser det ut - färjeläget på Lilla Varholmen vid 20-tiden på kvällen en lördag i april.


(och förresten - kvällen innan såg det ut så här - då åkte jag en halvtimma senare. Men samma visa: Jag var tvungen att stanna...........)Och ibland är jag nästan lite glad för att jag fortfarande jobbar. För annars hade jag nog sällan åkt med färjan vid den här tiden på dygnet och fått se och njuta av morgonljuset.Nu kan man gå ur bilen och ta lite bilder utan att frysa fingrarna av sig! Vi närmar oss Rörö.......Sol och bleke............Hur ska jag kunna sova nu? Det är alldeles för vackert för att missa. Men sömn är ett överskattat behov bestämmer jag mig för..........

3 kommentarer:

  1. Visst är det vackert!! Vi hade soluppgången idag.. och det är så fint! Tänk att få lov att bo så här! Folk tror inte att det är sant när man berättar.. :)

    SvaraRadera
  2. Du bor ju mitt i Paradiset

    SvaraRadera
  3. Ja vi bor sannerligen i paradiset...speciellt nu när våren har kommit...

    SvaraRadera