torsdag 7 april 2011

Nu är den här!


Våren på Rörö alltså! Spaningen gav resultat idag: Videkissar......ett definitivt vårtecken!Strålande sol och 9 plusgrader (inte tvåsiffrigt ännu, men det kommer...)Ingen is så långt ögat når - här utanför hamnen på Rörö med utsikt mot HyppelnOch så sent som för ett par veckor sedan låg isen här inne! Nu ser jag fram emot att Fiskeboa öppnar och man kan sitta på uteserveringen i vårsolen.


Fortfarande är träden kala förstås, men snart kan man inte se hamnen för allt grönt.........Och mitt hus! Dags att ta fram utemöblerna?Min uteplats är just nu väldigt kal och tom. Fast - när jag tittade lite närmare så hittade jag den här! En liten minipåsklilja, fullt utslagen.Och strax bredvid den - ett stånd med utslagen scilla!
Våren har faktiskt kommit till Rörö!Friska vindar blåste det när jag tog ut hundarna på en lång tur i bergen. De brydde sig inte, och det gjorde inte jag heller, trots att man knappt kunde stå rak i vinden.Moa ser ut att njuta lika mycket som jag.Och ett litet vårbad är väl aldrig fel..........

4 kommentarer:

 1. Alltså kom jag till Rörö en vecka för tidigt?? Men det är bara att återvända i sommar istället...!
  Kram Yvonne

  SvaraRadera
 2. Oh...så fina bilder du knäppt idag...blommar det redan på din uteplats? Då blir det att plocka fram både gosemöbler och grill! Jättetack från Moa och Olga för långpromenaden idag!

  SvaraRadera
 3. Du har fångat våren i vackra bilder idag!! Vi ser fram emot ännu mer!! Både bilder och vår!! :)

  SvaraRadera
 4. Vackra bilder. Jag får spana vidare här.

  SvaraRadera