lördag 2 april 2011

Dimman lättar..........


........i alla fall dimman i mitt huvud! Idag börjar jag känna mig bättre än jag gjort på länge nu. Så jag får väl tro att det värsta är över och jag kan börja känna mig som en människa och inte som en zombie! 
Men ute är det inget vidare. Dimman har legat som ett tätt lock över ön hela dagen, och trots sydvindar är det riktigt råkallt!Men nere i mitt förråd börjar det hända saker! Fresiaknölarna som jag satte för någon vecka sedan har redan kommit upp och är decimeterhöga! Och vatten ville de ha - jag anade ju att det skulle bli lätt att glömma dem, undangömda därnere som de är. Men nu har de fått en skvätt och får klara sig tills jag kommer ihåg dem nästa gång..........Monica ringde och bjöd på middag - skönt - annars hade det nog inte blivit någon mat för mig idag. (Laga mat kändes som ett för stort projekt!) Och gott var det med tacogratäng!Och en tur med hundar lyckades hon också få med mig på - lång blev den inte, men det var skönt med lite (fuktig och kall) luft. Men vackra bilder blev det ont om idag. Det är svårt att fotografera i dimma!Men vita vackra Pajen syntes ändå ganska bra i allt det gråa!Och för någon timma sedan, strax innan solnedgångstid, började dimman lätta även utomhus! Fast det var ju så dags - snart är det mörkt...........Men jag kan se havet igen!

4 kommentarer:

 1. Kul att ni gilla pajen!Härligt att höra du mår bättre!
  Ja det finns nog hopp om våren, här i Thn är det nu 11,5 grader fast kl snart är 22.30...
  Kram Yvonne

  SvaraRadera
 2. Ja idag var det rikgit grått! Läste på någon Facebookkompis logg att det var över 20 plus i Danmark och DET är orättvist! ;) SOL och VÄRME på Rörö vill vi ha!

  SvaraRadera
 3. Skönt att du är på bättringsvägen...och tackogratängen á la Yvonne ska vi göra om...

  SvaraRadera
 4. Det är väldigt vackert och trollskt med dimma! Kram S

  SvaraRadera