tisdag 4 november 2014

Surt och höstgrinigt


var det ute idag. Men ut måste vi i alla fall. Det var inte skönt. Det var blött, småregnigt och blåsigt. Stigen till västsidan var översvämmad - igen! 


Tack och lov för gummistövlar och vindtät jacka. Och djupa fickor att stoppa ner genomfrusna händer i. Fast det funkar ju inte när man ska försöka ta bilder förstås...... Nej, det var faktiskt riktigt plågsamt där på västsidan idag. Att sitta på bänken och njuta var det inte tal om!


Det enda otrevliga väder det INTE var, var dimma. Man kunde faktiskt se Stora Pölsan alldeles tydligt.


Hemvägen gick vi längs stränderna. Det skulle vi inte ha gjort. Där rann floder som bildade små sjöar i bergen. Jag måste nog ha sovit mig igenom en väldigt massa regnande i natt?


Jaha - det var bara att vända, gå tillbaka och ta andra vägen hem, för nere vid vattnet gick det inte att ta sig förbi berget, i alla fall inte utan fara för liv och lem. Ja ja, det blev bara en lite längre promenad - det var allt. Och det skadar väl inte.......


Men lite senare när jag var på väg till affären och kom ner till hamnen hade plötsligt vinden stillnat, det var revor i molnen


och man kunde till och med ana den nedgående solen.......

1 kommentar:

  1. Jag håller med - en riktigt "uschlig" dag. Har ni tid och lust så titta hit på en fika i morgon!

    SvaraRadera