torsdag 20 november 2014

På väg till Stadsmissionen?



Grått, lika grått som vanligt denna den 20 november. Men ovanligt oblåsigt. Till och med jag, som alltid fryser oavsett kläder tyckte att det var rätt skönt med en tur till västsidan.


En båt var på väg ut med god fart. Fiske? Dra hummerkupor? En liten, liten skymt av solen syntes där borta vid horisonten......


Raggmunkarna fick följa med idag också, och de var överlyckliga att få springa i bergen! Hästarna hälsade vi på först, förstås, men de stannade vid stigen för att tugga i sig det lilla som fortfarande finns kvar. Vi klättrade i bergen och hundarna rusade runt oss, alldeles till sig av lycka! Olga tog en sväng nedåt dammen, men vände snart tillbaka igen. Hon går inte så långt bort själv, Olga.


Monica och Per-Erik var i full gång med städning och hade inte tid att följa med ut, men när vi kom tillbaka var kaffet färdigt. Precis vad vi behövde efter en svettig bergsklättring!

Mistel följde med oss en bit när vi skulle gå ut. Hon gör så ibland. Men uppe vid grinden till naturreservatet vände hon och gick tillbaka hem. Där lade hon sig i IKEA-kassen med  kläder som ska till Stadsmissionen. Undrar om hon tänker följa med dit......?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar