onsdag 23 april 2014

Röröonsdag


Våra orkidéer verkar trivas allra bäst när de inte får något vatten. Eller - en liten skvätt kanske de får av Per-Erik ibland. Men det är det lilla det......


Idag tog vi (den av syrenbuskar snart igenväxta!) genvägen till Liavägen för att ta en titt på Monicas och Per-Eriks nya uterum, för nu är det  nästan helt färdigt. Det återstår bara små detaljer, men redan nu används det flitigt. 


Och det kan man förstå, för det är väldigt mysigt, och väldigt stort, och idag var det dessutom väldigt varmt! Tur att det redan är utrustat med fina röda rullgardiner!


Så här nöjd blir man när man serveras kaffe och rabarberpaj med vaniljvisp i nybygget! 


Raggmunkarna var glada att se oss igen, särskilt eftersom jag hade Frolic i fickan. Men när Olga till slut insåg att Frolicen var slut gick hon och lade sig, mitt i solen där det var som allra varmast! Visserligen är hon nyklippt, men i alla fall! Men lite värme bekommer inte Olga ett dugg. Inte Moa heller för den delen - trots att det var så varmt att tungan hängde som en slips på henne så envisades hon med att ligga mitt i värsta solen!


I morgon blir det nog en hundpromenad. Och så ska sommardäcken på. För på fredag morgon åker vi tillbaka till Drömstugan - på lördag kommer husbilsmaffian på besök! Det är tur att vi har snälla grannar som lånar ut ställplats - fyra husbilar får vi inte plats med på vår infart........

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar