lördag 5 april 2014

Här igen!


Äntligen! 10 dagar hemma på Rörö. Och idag var det dags att åka till Drömstugan. Nu är det tre månader sedan vi var där, och det blir spännande att se hur där ser ut. Vi åkte 8.40 - då var fiskarna redan igång med öringfisket!


Efter ett par stopp på vägen för att handla nödvändigheter landade vi här, 13.45 - pip! 


Lite oro i magen var det på vägen upp. Tänk om vi hade haft inbrott? Eller om något annat hänt? Men nej - allt såg ut precis som det gjorde när vi åkte härifrån den 3 januari! Fast lite djur såg vi spår efter - rådjur och harar närmare bestämt.........
När vi kom fram var det +6,5 grader varmt inomhus. En och en halv timma senare började det regna, men då var vi klara med allt. Ström - check. Vatten - check. (och det var en del att göra - en slang skulle kopplas in i stället för den trasiga varmvattenberedaren i köket. Det fixade Tommy......) Uppackning - check. Rundvandring i trädgården - check!


Och oj vad det växer! Visst är det lite senare än på Rörö, men massor har börjar sticka upp! Vitsippor, gullvivor, diverse okänt - och så blommar thibasten!


Nu är det snart kväll, värmen stiger, vi har ätit middag - nu är det dags att slå sig ner i morgonrock och njuta av att vara här igen.........

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar