torsdag 24 april 2014

Katthunden Mistel


På Rörö har våren verkligen exploderat och börjar dra sig mot försommar. Mängder av maskrosor överallt.......


Vi tog en tur ut på väster för att se om där hade ändrat sig något på de dryga två veckor vi har varit i Dalsland. Och det hade det förstås. Det är så grönt överallt att det nästan gör ont i ögonen! Vid Ersvan har liljorna växt flera decimeter sedan sist - nästa gång vi kommer hit blommar de alldeles säkert.


En  fin vårdag var det idag. Ingen strålande sol, men tillräckligt varmt för att jag inte skulle ångra att jag lämnade tröjan hemma.


Monica, Tommy, jag och raggmunkarna. Och så Mistel...... Mistel går ibland med en bit när vi går på promenad, men hon brukar vända vid grinden. Idag fortsatte hon följa med, i sitt eget tempo, men utan att tappa kontakten med oss. Stannade vi, så stannade hon också. När vi fortsatte gå så fortsatte hon också.


Här ute på väster tog vi en lång paus. Det gjorde Mistel också.


Det blev nog en ovanligt lång promenad för en gammal katt. Men är man en katthund så är man - för Mistel umgås så mycket med hundar att hon mer och med börjar bete sig som en hund själv! Och när vi fikade efter promenaden slocknade Mistel i den bekvämaste stolen........


Idag blir det tidigt i säng - i morgon bitti åker vi till Drömstugan igen. Undrar om det har hänt något i trädgården efter tre dagar.....?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar