fredag 31 maj 2013

Födelsedag och sommar!


Så kom de till Rörö, mina killar! Fast bara två av dem - minstingen fick stanna hemma med mamma, tyvärr. Men Wilma, hunden, fick följa med den här gången.


Sent igår kväll kom de efter att ha missat en färja och fått sitta l-ä-n-g-e på Burö. Tur att man har tekniska apparater så man kan fördriva tiden med att titta på film och spela spel i bilen......Wilma? Hon badade i havet!


Fina, egenhändigt uppdrivna tomatplantor fick vi! De får följa med till Dalsland på måndag. Hoppas att de kommer att trivas där!


Fredag förmiddag, och Leo laddar för en heldag och -kväll på Liseberg! De lär knappast vara hemma före midnatt..........För idag fyller Fredrik år, och det ska han, Leo och Isabelle fira på Liseberg med åkande hela dagen och konsert på kvällen. Svenska Akademien spelar..........


Jag tog en promenad alldeles på egen hand. Nu är det riktigt, riktigt vackert på Et! 


Grinden mot stranden. Fram till havet kommer inte hästarna och fåren den här vägen. Var djuren var idag vet jag inte - jag såg inte till dem i alla fall. Men i morgon ska vi nog leta upp dem!


Rönnarna blommar för fullt. I år kan det kanske bli rönnbärsgelé..........


Och nere i parken blommar tusenskönor! Det har varit en varm och vacker sommardag, och båtfolket börjar samlas i hamnen. Uppe i Dalsland har Tommy äntligen kunnat jobba med båten - inte heller där har det kommit något regn idag, och i morgon ser det också ut att bli arbetsväder.............

4 kommentarer:

  1. Maja vilket gott liv du Har, det värmer mig Må Gott.. Gina

    SvaraRadera
  2. Ja gott att läsa om dig och ditt goda liv och se alla fina bilder!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Kikki - man kan inte ha det bättre!

      Radera