måndag 11 februari 2013

Åh nej, inte nu igen!


jomenvisst - nu när vi hade börjat tro att Tommy äntligen var immun mot thailändska flygfän och småkryp - så slog de till igen! Det som var mindre stick igår kväll var idag på morgonen (efter en närmast sömnlös natt på grund av klådan)


jättestora svullnader på båda underarmarna


och på ena benet. Inget att vänta på - det var bara att vandra snett över gatan till Dr Chusak igen. Det var fruktansvärt lång kö, så vi blev ombedda att komma tillbaka senare. Det gjorde vi. Och då var det lika lång kö. En dryg timma väntade vi. Undrar om det var för att det var måndag? Å andra sidan är det ju öppet här varje dag..........
Nåja - den här gången ruskade Dr Chusak på huvudet och förhörde sig om hur det hade varit sedan sist, för knappt 3 veckor sedan då vi var där. Jotack, allt har varit riktigt bra, ända tills igår kväll. Och nu är det riktigt illa igen! Det tyckte han också, och funderade en stund innan han åter skrev ut antibiotika, den här gången för 7 dagar, salva, samt allergimedicin, som han sade att Tommy nog blir tvungen att ta hela tiden här, eftersom han tydligen är superallergisk - därav återkommande infektioner. 


Men nu är allt väl efter en tröttsam dag! Så nu hoppas och tror vi att infektionen har börjat gå tillbaka i morgon, och att natten blir lugn och fridfull utan klåda.............

8 kommentarer:

 1. säg att han smörjer in sig i kokosnötsolja....det gillar de inte de små krypen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Annika - det ska vi testa direkt!

   Radera
 2. Inga roliga bett det där! Nu hoppas vi att oljan skrämmer bort otyget och att medicinen håller T frisk.

  SvaraRadera
 3. Fy, vad trist!!! Hoppas att han mår bättre snart, playan är farlig....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Trist är det, men redan bättre tack och lov!

   Radera
 4. Kokosnötsolja borde hålla blodsugarna borta. Mina thailändska vänner använder något med lemongrass i, dom tycker det är bäst.
  Bloggläsaren Gunilla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack - ska undersöka det också! Alla tips är välkomna!

   Radera