måndag 4 februari 2013

Superhemliga stranden


är inte superhemlig längre. Den är inte ens LITE hemlig. Den heter Ao Yon och ligger väldigt nära Sansuko Ville. Riktmärket där man ska gå ner är en giraff. Fast giraffen har brutit halsen. På två ställen till och med, så han kanske snart har gjort sitt. En ny giraff kanske..........?
Till Ao Yon åkte vi i alla fall idag tillsammans med Hans.


Nog är det vackert här! Och lugnt!


Här kan man ligga på sin sarong under träden och titta ut på alla båtar som ligger förtöjda utanför, och se när ungarna tävlar i optimistjollesegling - nästan som hemma! (Fast det gör de nog inte hemma just nu.........)


Bad, bad............


Och så tar vi en liten promenad längs stranden innan det blir så varmt att vi måste bada igen!

Promenad - ja, det tog vi, från den ena stranden till den andra, från Ao Yon till Khao Khard. Och det var VARMT! Och det var brant uppför, och sedan en bit på vägen innan vi vek av på en stig och hamnade på gårdagens strand. Där tog vi andningspaus och lätt lunch på Beach Bar innan vi blev upphämtade för hemfärd. Dusch - vila!


Och så tillbaka till Beach Bar för kvällens middag! Nu hade alla bord flyttats ut på stranden, och det kom mer och mer folk. Alla väntade på solnedgången.......


Jag strosade längs stranden och knäppte den ena bilden efter den andra med min kamera som nyss återuppstått ifrån de döda - stendöda! När jag vände mig om hade jag plötsligt denna förtjusande tvååring praktiskt taget i famnen! Förtjusningen var ömsesidig, och vi skildes motvilligt efter en stund, då mamma tyckte att det fick vara nog! Men många slängpussar fick jag!


En av kvällens yngsta servitörer växlade mellan att leka och lämna ut notor till gästerna............

Tack för bilden Hans!

Solen är snart nere, och maten är på gång..........


Fort går det


och så är det mörkt!
Så återstår att äta upp maten och åka hem för en sista kväll på altanen på Sansuko - i alla fall för den här gången.............

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar