tisdag 19 februari 2013

Nu är det krig!


Krig på riktigt! För nu är antibíotikakur nummer två avslutad sedan två dagar. Allergimedicin däremot, det får han allt äta varje dag tills vi åker hem, Tommy! Myggspiraler, elektriska myggdödare i tablettform eller flytande - bara att välja, myggmedel av alla de sorter (alla är INTE med på bild!), medel mot klåda inklusive tigerbalsam som är bra mot det mesta - vi har allt! En del utskrivet av läkare, annat inhandlat hos apotekaren och dessutom diverse föreslagna huskurer! 


Nu gäller myggmedel i alla dess former morgon, middag, kväll! Dessutom långbyxor och skjorta på kvällar och tidiga morgnar. Nu har vi väl tänkt på allt? Funkar inte detta så vet jag inte............Men NU ÄR DET KRIG!

3 kommentarer:

 1. Stackars Tommy, låter inte kul att just myggan älskar honom. Med hundar säger man att man skall doppa tassarna i vinäger, det gillar inte myggan....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Wow - tack för ytterligare huskur!

   Radera
 2. Fy sjutton för att vara så välklädd i värmen - stackars Tommy! Hälsa honom att han badda betten med whisky, eller annan sprit - det hjälper har jag hört!

  SvaraRadera