onsdag 13 februari 2013

Bröllopsbilder och skyddsänglarHäromkvällen hamnade vi alldeles i utkanten av en bröllopsfotografering - det förstod vi efter en stund. "No thai, maybe korean" sade vår servitris på restaurangen där vi satt. 


Thai eller koreaner - söta var de i alla fall, där i solnedgången på stranden!


Bruden med sin bukett i strandkanten.


Och skyddsänglar hade de också, en manlig med svarta vingar och en kvinnlig med vita vingar! (Det där med skyddsänglar är mitt eget påhitt - det kanske betyder något helt annat - vad vet jag...........)


Efter två hemmadagar blev det äntligen stranden och bad efter bad efter bad! Trots att vi hittade en fin plats i skuggan under stora träd, och trots att solen gömde sig bakom moln större delen av dagen så var det varmt! Väldigt varmt..........Värmen kommer tidigt i år skrev Mats i ett mail idag. Det verkar så, ja!

Tommys infektion har börjat ge med sig ordentligt, och i morgon är det nog bara spår kvar. Men antibiotika ska han äta i alla fall, till och med söndag! Sedan får det räcka - nu vill vi ha det infektionsfritt och medicinfritt resten av tiden, tack...............2 kommentarer:

 1. Så skönt att Tommys infektion har lagt sig. Kan meddela att era blommor fortfarande är vid liv - och faktiskt ganska fina.
  Kram på er

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu blir vi glada - tack för hjälpen!

   Radera