lördag 23 februari 2013

Happy Snapper!


Så var det dags - igen! För hur stor är sannolikheten att två fritidsforskare går på rockklubb - två gånger samma vecka? Inte stor tror jag......Men den här veckan blev det så - vi kan ju inte missa att höra och se Ging när vi nu är här och han spelar relativt nära. Nåja - 13 mil är det till Khao Lak - en baggis om det inte vore för jättestora vägarbeten den första delen av vägen. Mr Paul hämtade oss i minibuss, tog vägen om Byn och plockade upp Britt-Marie, Caroline och hennes Tommy, och sedan bar det av mot Khao Lak, där vi blev avsläppta 3 timmar senare. 


Ännu så länge var det tomt på Happy Snapper konstaterade jag när jag tjuvkikade genom dörren. Men 20.30 låser de upp dörrarna, och 22.00 börjar bandet spela!


Gott om tid att äta middag alltså!


Red Chili ligger alldeles i närheten och var en trevlig restaurang med god mat.


Röda lyktor hade de överallt, så det var inte svårt för Tommy och Caroline att hitta hit när de hade checkat in på sitt hotell.


"Het" matlagning!


Ananas med stekt ris - vackrare än den var god enligt de i sällskapet som provade denna. Men 


lite av min gröna currysås piffade till den ordentligt!


Så var det dags, för klockan var mycket och musiken började höras så smått där bortifrån Happy Snapper. Ging mötte i dörren - ett kärt återseende efter ett år!
Och så knäpptes det då en hel massa bilder - alltid lika besvärligt att få till i mörka lokaler med ljuspunkter i olika färger överallt! Jag får nog gå kurs och lära mig......


Bandet - fullt ös från början!


Tommy - och inte bara han - var grymt imponerad av Gings trumsolo! 


Alldeles fantastiskt var det!


Sångerskan hade en energi som saknar motstycke - hon var inte stilla en sekund tror jag! Och bra sjöng hon!


Vid 1-tiden var det hela över, och en stund senare, när Ging hade andats lite, duschat och - förhoppningsvis - fått i sig något ätbart, var det dags att påbörja hemresan. Vid den tiden på dygnet går det betydligt snabbare, så vid 3.30-snåret släpptes vi av strax utanför vår hem i Kata.
Och sedan tog det förstås någon timma att varva ner och försöka vänja öronen vid tystnad igen!

En fantastisk, magisk kväll var det - tack Ging och Britt-Marie! Njut nu av hela två lediga dagar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar