torsdag 7 januari 2016

Ändrade planer


Idag hade vi tänkt ta bussen till Agia Napa (c:a en mil härifrån) och se oss omkring där. När vi vaknade vid 7-tiden såg vädret ganska lovande ut, men det mulnade mer och mer och vinden tilltog, så det fick bli frukost inomhus idag. (Frukost och frukost - vi får väl snarare kalla det brunch, för klockan hinner nästan alltid bli närmare, eller drygt, elva innan vi äntligen blir klara att äta. Precis som hemma alltså!) Dagens planer fick vi ändra på. Det ska vara sol och fint när vi åker till Agia Napa!


Men vad spelar det för roll - vi har lång tid kvar här. Och i morgon kanske det blir en strålande dag, Eller på lördag...... 
Regnet hängde i luften hela dagen, men när vi vandrade till Metro kom det bara några få stänk. Varmt var det också - nästan i varmaste laget med jacka! 
Vi skulle bara komplettera lite ju, men vår nya dramaten var full innan vi lämnade affären. Tur att vi köpte den! 


Varje gång vi kommer till frukt- och grönsaksavdelningen grips vi av köpraseri! Allt är så vackert, fräscht och billigt att vi blir som galna! Egenpressad apelsinjuice är väldigt mycket godare än kartongjuice...... Och när apelsinerna kostar nästan ingenting så köper man på sig nästan 2,5 kg - då har vi morgonjuice i säkert 5 dagar!


Tvärs över gatan därhemma håller en man på med vattentanken på taket. Han verkar tömma ut vattnet. Varför förstår vi inte, men fascinerande är det att titta på en stund i alla fall!

Nu är middagen avklarad och det är kväll här - morgonrocksdags! Nu ska vi hitta något att titta på på datorn - en serie kanske? För nu har vi sett alla avsnitt av "Vikings" - den där serien vi inte kunde se hemma utan bara här! Ute är det ett riktigt busväder - blixt och dunder och ösregn. Härinne är det mysigt!

I morgon är det en ny givande dag. Vi planerar inte den alls - den får bli vad den blir.......

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar