måndag 3 mars 2014

Söndag i mars....


och dagen började tidigt! Vi gick upp samtidigt, solen och jag.


Häromdagen fick vi investera i ett par nya badshorts till Tommy - de gamla var utslitna! Men har man betalat 100 baht på marknaden så kan man väl inte förvänta sig att de ska hålla hur länge som helst, särskilt inte när man badar hela tiden!

Idag träffade jag gamla bekanta på Nai Harn! Kent och Gun, som jag träffade i Venezuela för drygt fem år sedan, dök upp! De hade kört motorbike från Nai Yang, där de är på semester. Tänk vad världen är liten ändå. Undrar var vi träffas nästa gång? Kul var det i alla fall att bada och prata ett par timmar!


Det här matståndet på Nai Harn har väldigt goda pizzor! Fast idag blev det en tuna sandwich - det går fortare, och vi var hungriga....


Rätt många timmar blev vi kvar på stranden idag. Det var varmt, och det blev många bad.....Men till slut kände vi oss ganska möra - dags att ta Pärlan och åka hemåt för en stunds vila innan dusch och utgång!


Idag, söndag, är många restauranger stängda - de har vilodag! Men det finns allt en och annan som är öppen som tur är.....På väg bortåt korsningen i Byn passerar vi den här affären - de säljer begagnade tvättmaskiner. Och de ser väldigt begagnade ut! Undrar om någon köper en tvättmaskin här?


Granne med Hen Chef (som har öppet på söndagar!) ligger den här lilla restaurangen, Mae La, med bara fyra bord. Här brukar det alltid vara folk har vi sett innan, så det verkade vara en bra idé att testa den idag.


Och det gjorde vi rätt i, för de serverade den bästa Tom Kha Gai (kycklingsoppa med kokosmjölk) som vi har ätit hittills!


Kvällsbilden är orangefärgad idag......

Det blev en tidig kväll - vi var rätt trötta efter alla timmar i sol och vatten.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar