onsdag 5 mars 2014

Yanui Beach


Yanui Beach - det var ett tag sedan jag var där! Jag minns det som en vacker liten strand, med inte alltför mycket människor. Dessutom kommer jag ihåg att man är beroende av att det är högvatten, i alla fall om man vill bada - och det vill man ju! Är det lågvatten är det väldigt stenigt - och ett paradis för snorklarna!


Men vi hade tur på en punkt - det var väldigt högt vatten! Det var tur för oss, för alla platser på den skuggiga delen av stranden var upptagna, så det blev varmt! Det blev till att bada väldigt ofta....


Och visst var där lika vackert som jag mindes! En stor lyxbåt hade lagt till långt därute. Runt omkring den kretsade en massa småbåtar, antagligen med snorkelfantaster!


Kameran kan ljuga ibland. Det ser ut


som om vi är ensamma på en öde strand!


Men så väl var det inte! Det var väldigt tätt mellan solstolarna om man säger så....Man fick kryssa för att ta sig ner till vattnet. Trots att Nai Harn Beach är väldigt mycket större så är där väldigt mycket bättre plats. Och, framför allt, skugga! Jag tror att vi håller oss där...... Men slingervägen till Yanui, uppför och nerför, är förstås väldigt kul! Tycker Tommy.


Därute låg fiskebåtarna på rad och inväntade kvällens och nattens fisketur.


I kväll var månen smal och vänd åt fel håll - i alla fall brukar vi inte se den så här därhemma!



Krabbomeletten på Yanui var inte så mycket att hurra för, så i kväll var vi hungriga! Det blev pasta på Hen Chef innan vi stupade i säng efter en stund på balkongen........



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar