lördag 22 mars 2014

I sista sekunden


Tänk att det alltid är så mycket som ska göras de sista dagarna! Det där med tandläkaren för Tommy till exempel........ Men det var bara att ta tjuren vid hornen och ta en dyr tuk-tuk till Crazy Corner (i Kata Center) knalla in hos tandläkaren där och hoppas på en tid, helst idag och helst omedelbart! Nja - riktigt sådan tur hade vi inte, men 14.30 fick han komma!


Några timmars väntan alltså. Det var inte stor idé att åka hem och sedan tillbaka igen, så vi gick till norra delen av stranden, där vi höll till mest förra året. Redan strax efter 10 var vi på plats - i skuggan -  vilket var tur eftersom dagen blev varm, väldigt varm! 


Här var det lite att titta på! Sjösättning av den ena speedbåten efter den andra till exempel.....Snabbt och lätt åker de i, och drar sedan iväg mot någon annan strand!


Samma strand, samma vatten.......


Nu har nog vattentemperaturen stigit över 30-strecket!
Väldigt mycket folk var det här - mer än på "vår" ände av stranden!


Vid halv två-tiden hade vi fått nog och vandrade upp mot tandkliniken med ett mat- och vätskestopp på vägen. Prick 14.30 klev vi in i den underbart svala mottagningen


och där stod sköterskorna redan och väntade och tog med sig Tommy in till den väntande tandläkaren och stängde dörren!


En halvtimma senare kom han ut med varenda tand rengjord och hela munnen kollad! Glatt betalade vi 1000 baht och efter snabb huvudräkning kom vi fram till att vi just hade sparat en svensk tusenlapp! Inte illa!


Och i kväll var Big Buddha alldeles rosa........

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar