onsdag 12 mars 2014

Dag två


Redan klockan åtta var de på plats, trädgårdsgänget! Arbetsledaren övervakar arbetet - och hon pekar med hela handen!


All bambu buntades ihop och lastades på bilens flak - det blev några vändor till tippen eller vart de nu tog det! Tre eller fyra tror jag......Sedan tog de sig an Malee Garden-husets trädgård, och där blev de kvar resten av dagen......



Fast ett par killar körde med en jättetrimmer längs kanterna av vägen och krattade sedan ihop allt, snyggt och prydligt, och på seneftermiddagen forslades det sista bort. Nu är vägen dubbelt så bred som den var innan!


På grannrestaurangen hade de gratisunderhållning medan de diskade.....


Idag var vi trötta! Det kanske inte är så konstigt när man tänker efter - nu har vi haft Pärlan i två veckor, och varenda dag har vi varit ute någonstans! Det fick bli en vilodag insåg vi när Tommy kände för att sova middag så fort vi hade ätit (sen!) frukost!
Jag tog en runda i Byn och inhandlade de första komma hem-presenterna - Kiwiknivar och Fyra i rad-spel! Den här gången ska inte shoppingen få vänta tills sista sekunden, nämligen! Fast tiden krymper snabbt nu - bara tolv dagar kvar........


Middag idag - pasta och grekisk sallad på restaurangen på hörnet - där har vi inte varit tidigare! Men vi kanske hinner gå dit igen - det var både gott och ett trevligt ställe!

Kvällsbilden - tagen i skymningen och åt andra hållet idag. Man får förnya sig lite ibland.

I morgon ska det visst bli vackert i trädgårdarna - spännande.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar