måndag 2 april 2012

Magiskt!


Söndag - en dag för lugn, vila och funderingar. Vi stannade på Malee Garden hela dagen och försökte smälta alla intryck från de sista 14 dagarna - nog är det en hel del att tänka på och ta tag i nu när vi snart är hemma igen.


Vad kommer vi att sakna mest här på Malee Garden? Balkongen, sade Tommy - utan att tveka! Tänk att kunna gå direkt ut på morgonen, klådd i nästan ingenting, och njuta av värmen, fågelsången och ljuden från byn som håller på att vakna! DET är magiskt!


Och kvällarna.........Det är väldigt få gånger vi har stannat ute till sent (faktiskt bara en gång när jag tänker efter!) - för balkongen där hemma hägrar! Varma, sammetsmjuka kvällar och nätter (en del ganska sena....), cikadornas spel när solen går ner, väntan på ett regn som aldrig kommer, trots att det blixtrar i fjärran hela tiden, vindens sus i bambun och alla bilder man kan se om man bara har lite fantasi - ena rama sagolandskapet. DET är magiskt!


Om bara något dygn är vi på väg hem, med en massa gemensamma upplevelser i minnet, och många funderingar om framtiden.........Vi kommer nog att vara här nästa vinter.........länge!
Men först väntar vår och sommar på Rörö!

Och allra först väntar faktiskt den sista dagen på Malee Garden och i Byn och på Hemliga stranden, de sista inköpen och den sista middagen. Och den sista natten..........


7 kommentarer:

 1. Balkongen ÄR bäst tycker även värdinnan som ibland häckar där när vi har gästfritt :D

  SvaraRadera
 2. Så rätt och så klokt om ni kommer ner och stannar länge nästa vinter! Välkomna tillbaka!

  SvaraRadera
 3. Se nu till att njuta riktigt... jag tror nog att det kan vara lite skönt att komma hem och återse Rörö... Kram Ingela

  SvaraRadera
 4. Håller med. Balkongen är underbar. Kommer ihåg våra kvällar med en GT i handen.Härligt.
  Önskar er båda en trevlig resa hem.
  Stor kram Ulla

  SvaraRadera
 5. Välkommen tillbaka hem till vår vackra ö och förhoppningsvis en fin vår och sommar kram Marita

  SvaraRadera
 6. ja nu är det dags för er att komma hem till vackra Rörö i vårskrud! :) kram Madde

  SvaraRadera
 7. Välkomna hem till Rörö igen,så får vi träffas och prata om allt roligt vi haft,kram till er båda!♥

  SvaraRadera